Econt Express
Similar topics
Задушен маринован свински врат в плик на фурна
Страница 1 от 1
Задушен маринован свински врат в плик на фурна
- свински обезкостен врат около 1,2 кг
- супена лъжица брашно
- чашка сухо червено винце
Продукти за маринатата:
- лимонов сок
- олио
- соев сос на вкус
- пасирани скилидки чесън
- червен пипер сладък +лют 1:1
- смлян черен пипер
- щипка две тарос
- горчица една чаена лъжичка
- пчелен мед една чаена лъжичка
Начин на приготвяне:
- Мариноваме вратът в продуктите за маринатата
- Оставяме на студено за около 1 час време
- След това вземаме един плик за печене и в него сипваме супена лъжица брашно, добавяме парчетата месо и сипваме виното
- Стягаме здраво плика и го надупчваме на няколко места от горната му страна
- Слагаме плика в тава за печене
- Пускаме фурната на 200 градуса и щом достигне тази температура печем 60 минути.
- Оставяме фурната изключена и ястието се оставя за 10-15 мин на остатъчната температура
vladimir.petrovski- рибарче
- Брой мнения : 15
Регистриран : 31.01.2015
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пон Дек 19, 2022 12:24 pm by sapuna
» лодка за захранка
Пет Фев 22, 2019 5:37 am by Николай Пенчев
» През новата 2017 г.
Пет Дек 30, 2016 1:13 pm by СЪНДИ
» Опознавателна тема
Вто Мар 29, 2016 10:32 pm by майсторчето страхил
» Почина Илийката( snegk)
Чет Фев 25, 2016 11:43 am by СЪНДИ
» Подписка срещу начинът по който се изграждат мВЕЦ
Пет Ное 06, 2015 10:02 pm by maranzika
» Радио-управляема Лодка за захранка
Чет Сеп 24, 2015 8:26 pm by ztec
» Ремонт ва надуваема лодка
Пон Сеп 21, 2015 11:02 pm by valat
» Сив червей
Сря Юни 24, 2015 1:40 pm by bat.galin