горнооряховски рибар
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Задушен маринован свински врат в плик на фурна

Go down

Задушен маринован свински врат в плик на фурна Empty Задушен маринован свински врат в плик на фурна

Писане  vladimir.petrovski Чет Мар 19, 2015 8:50 am


  • свински обезкостен врат около 1,2 кг
  • супена лъжица брашно
  • чашка сухо червено винце

Продукти за маринатата:

  • лимонов сок
  • олио
  • соев сос на вкус
  • пасирани скилидки чесън
  • червен пипер сладък +лют 1:1
  • смлян черен пипер
  • щипка две тарос
  • горчица една чаена лъжичка
  • пчелен мед една чаена лъжичка

Начин на приготвяне:

  1.      Мариноваме вратът в продуктите за маринатата
  2. Оставяме на студено за около 1 час време
  3. След това вземаме един плик за печене и в него сипваме супена лъжица брашно, добавяме парчетата месо и сипваме виното
  4. Стягаме здраво плика и го надупчваме на няколко места от горната му страна
  5. Слагаме плика в тава за печене
  6. Пускаме фурната на 200 градуса и щом достигне тази температура печем 60 минути.
  7. Оставяме фурната изключена и ястието се оставя за 10-15 мин на остатъчната температура
vladimir.petrovski
vladimir.petrovski
рибарче
рибарче

Брой мнения : 15
Регистриран : 31.01.2015

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите