Econt Express
Малосолна скумрия
Страница 1 от 1 • Share •
Малосолна скумрия
4 скумрии се измиват под течаща вода и се осоляват с 5 супени лъжици сол, 2 лъжици захар, черен пипер , розмарин или кориандър. Слагаме в найлонова торбичка като увиваме плътно. Прибираме на студено в хладилника за 72 часа.. Изваждаме от хладилника и измиваме под течаща вода. Внимателно отстраняваме вътрешностите и ципата под гръбнака и отново измиваме с вода. Махаме главите, опашките и рибите нарязваме на по едри котлети. Сервираме върху предварително нарязан на полумесеци червен кромид лук, поръсваме с нарязан на ситно копър, капваме лимонов сок на вкус и зехтин/олио. В околовръст подреждаме маслини без костилките.
Рецептата е публикувана в руски сайт за кулинария
Рецептата е публикувана в руски сайт за кулинария
vladimir.petrovski- рибарче
- Брой мнения : 15
Регистриран : 31.01.2015
Страница 1 от 1
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите
» През новата 2017 г.
» Опознавателна тема
» Почина Илийката( snegk)
» Подписка срещу начинът по който се изграждат мВЕЦ
» Радио-управляема Лодка за захранка
» Ремонт ва надуваема лодка
» Сив червей
» Издирвам